Mervärde

Mervärde från oss

Vi är måna om att ge alla våra kunder en trevlig upplevelse, vare sig du driver eller jobbar i en butik eller köper våra produkter i affären. Därför bjuder vi gärna på lite extra kunskap och erbjuder olika mervärdestjänster som gör det både roligare och godare att handla av oss.

Studiebesök

Hur går produktionen till i Västerbottens enda charkuteri? Besök oss i Bastuträsk och få en inblick i hur tillverkningen av klassiska produkter som falukorv, blodkorv och kroppkakor går till. Följ med från råvaruintag till produktion och packning och se hur vi för bygdens mattradition vidare. Perfekt som internutbildning av din personal.

Demo

Bjud dina kunder på nya smaker! Vi kommer ut till dig och lagar till smakprov av våra produkter. Vårt demopaket kan vara litet eller stort, men är alltid en uppskattad händelse i butiken. Kombinerat med kampanjerbjudanden, rabattkuponger och trevlig skyltning hjälper det dig att öka försäljningen. Hör av dig så ser vi hur vi kan bidra!

Specialevent

Vill du arrangera ett större event i eller i anslutning till butiken? Vi ställer gärna upp med provsmakning, miniföreläsningar, temamatlagning, give aways, tävlingar eller annat. Kontakta oss när du vill ha hjälp att göra något inspirerande i butiken, för dina anställda eller dina kunder. Idéerna skapar vi tillsammans!