Grilltips: Tunnbrödsrulle

TUNNBRÖDSRULLE Á LA TOPPCHARK
6 Bastugrill eller Västerbottensgrill
6 rektangulära tunnbröd
6 salladsblad, t ex romansallad
6 saltgurkor
POTATISSALLAD
750 g (ca6-7st) potatis, kokt
100 g vitkål
1 morot, skalad
1 äpple
1⁄2 rödlök, skalad
1 dl majonnäs
2 dl gräddfil, eller lätt creme fraiche
2 tsk dijonsenap
1 1⁄2 tsk salt
2 krm svartpeppar, nymald

Gör så här:
1. Skär potatisen i små tärningar. Riv vitkål, morot, äpple och lök grovt på rivjärn. Blanda ihop majonnäs, gräddfil och dijonsenap. Smaka av med salt och peppar. Vänd ner potatistärningarna och grönsaksrivet.

2. Dela saltgurkorna på längden, lägg upp gurkorna, fyllning och den grillade korven på brödet. Strö över den rostade löken och rulla in det hela. Vira in dem i lite aluminiumfolie.